Sranang - Prinsland
dinsdag 8 april 2014 14:56

Voor beide teams stond in deze laatste competitiewedstrijd niets meer op het spel. Sranang is al verzekerd van nacompetitie en Prinsland eindigt in het eerste seizoen in de topklasse keurig in de middenmoot. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong, maar Bryan Traets wist de stand weer gelijk te trekken. Vervolgens liep het makkelijk combinerende Sranang uit naar een 4-1 voorsprong. Sven Damen bracht Prinsland op 4-2 en kort voor rust konden beide teams nogmaals tot scoren komen, zodat met 5-3 gerust werd. In de tweede helft kregen beide teams een aantal open kansen, maar de bal ging er niet meer zo gemakkelijk in. Sranang maakte eerst de 6-3, voordat Brandon Schippers het vierde doelpunt van Prinsland kon scoren. In de slotfase was Prinsland nog een paar keer dicht bij een doelpunt, maar het laatste tikje werd steeds niet gegeven. Met een 6-4 nederlaag werd de competitie afgesloten en kan Prinsland 1 zich op gaan laden voor de bekerfinale, die op 9 mei gehouden zal worden in de Omgank in Wouw aanvang 20.30 uur.